Logo Creative Kingdoms wit centered
Diensten

onze expertises

Met jarenlange ervaring in het ontwerpen, creëren, onderhouden en optimaliseren van WordPress websites zorgen wij ervoor dat een website volledig aansluit bij uw wensen, behoeften en doelgroep. Onderstaand kunt u een overzicht vinden van de diensten die wij aanbieden. Heeft u aanvullende vragen of al overtuigd? 

Stuur dan gerust een bericht, we reageren meestal vrij snel.

Contact
Dit bieden wij aan
Web design

Er moet een perfecte balans zijn tussen het tekstuele- en grafische vlak van een website. Dit is van groot belang voor het succes van een online business. Dit bereiken we onder andere door het ontwerp gebruiksvriendelijk te maken op elk platform. Van conceptfase tot eindproduct gaan we voor het best mogelijke resultaat.

Logo design

Het logo is het handelsmerk van uw bedrijf. Een sterk logo moet herkenbaar en representatief zijn en het karakter van het bedrijf, de service, de dienst of het product in één beeld weergeven. Met een volledig op maat gemaakt logo zorgen wij ervoor dat uw bedrijf weer fris voor de dag komt en u een streepje voor heeft op de concurrentie.

App development

Smartphone- en tabletgebruik is de laatste jaren enorm toegenomen. Ontwikkelingen op het gebied van software gaan razendsnel en als onderneming kunt u hier niet in achterblijven. Met ruime ervaring op het gebied van applicatiebouw kunnen wij uw organisatie met een mobiele app net de boost geven die het nodig heeft.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

(SEO) is de meest effectieve wijze om uw bezoekersaantal te boosten. Wij helpen ondernemingen het maximale uit de positie in de zoekresultaten te halen, door een goede technische inrichting van de website waardoor deze effectiever gelezen zal worden door de zoekmachines en zodoende hogere prioriteit krijgt dan soortgelijke websites in de doelgroep. 

Zoekmachine Advertising (SEA)

Elk jaar worden er zoekmachines voorzien van honderden wijzigingen, welke stuk voor stuk impact kunnen hebben op uw positie in de zoekresultaten. Om de concurrentie voor te blijven, kan AdWords een grote stap in de juiste richting zijn. Wij zijn gespecialiseerd in gerichte advertising, analytics dashboards en continue optimalisatie van tags en zoektermen. 

Online marketing

Meer doen met uw online footprint dan alleen het laten ontwikkelen van een website? Vergroot uw doelgroep door middel van gerichte online marketing. Wilt u meer naamsbekendheid verkrijgen via Facebook, Instagram, LinkedIn of andere online kanalen? Samen met u zullen wij een online marketing strategie ontwikkelen en worden de juist kanalen en tools ingezet.

Ons team
Christiaan Koning
Web developer | Online marketeer | Founder