Waar kan ik je mee helpen?

Met jarenlange ervaring in het ontwerpen, creëren, onderhouden en optimaliseren van websites zal ik mijn uiterste best doen ervoor te zorgen dat een website perfect aansluit bij jouw wensen, behoeften en doelgroep. Hiervoor gebruik ik een aantal handige methoden...

 • Responsive design

  Er moet een perfecte balans zijn tussen het tekstuele- en grafische vlak van een website. Dit is van groot belang voor het succes van een online business. Dit wordt onder andere bereikt door het ontwerp gebruiksvriendelijk te maken op elk platform. Van conceptfase tot eindproduct ga ik voor het best mogelijke resultaat.

 • Logo design

  Het logo is het handelsmerk van jouw onderneming. Een sterk logo moet herkenbaar en representatief zijn en het karakter van het bedrijf, de service, de dienst of het product in één beeld weergeven. Met een volledig op maat gemaakt logo zal jouw bedrijf weer fris voor de dag komen en nét een streepje voor hebben op de concurrentie.

 • App development

  Smartphone- en tabletgebruik is de laatste jaren enorm toegenomen. Ontwikkelingen op het gebied van software gaan razendsnel en het is lastig hier in achter te blijven. Met ruime ervaring op het gebied van applicatiebouw kan ik jouw onderneming met een mobiele app net de boost geven die het nodig heeft.

 • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

  (SEO) is de meest effectieve wijze om het bezoekersaantal te boosten. Ik help ondernemingen het maximale uit de positie in de zoekresultaten te halen, door een goede technische inrichting van de website waardoor deze effectiever gelezen zal worden door de zoekmachines. Hierdoor zal deze ook een hogere prioriteit krijgen dan soortgelijke websites in het zoekgebied.

 • Advertising & Online Marketing

  Meer doen met jouw online footprint dan alleen het laten ontwikkelen van een website? Vergroot de doelgroep door middel van gerichte online marketing. Wil je meer naamsbekendheid verkrijgen via Facebook, Instagram, LinkedIn of andere online kanalen? Samen kunnen wij hiervoor een online marketing strategie ontwikkelen en worden de juist kanalen en tools ingezet.

  Geïnteresseerd?

  Neem dan gerust contact op voor een kennismaking ☕

  Contact opnemen
  Scroll to Top