Owner Creative Kingdoms
het meest uit jezelf halen.

Ik geniet het meest van mensen die het meest uit zichzelf willen en durven te halen. Een duidelijke stip op de horizon hebben. Daar krijg ik energie van en wil ik graag een onderdeel van uit maken. Al is dit op persoonlijk of zakelijk vlak, gezamenlijk bouwen aan jouw succes. Een eigen plek online, bomvol met inspiratie voor jou en jouw omgeving.


Een website wordt vaak gezien als moeten of een laatste puntje op de To Do lijst. Dat is jammer, want in een digitale wereld die nog nooit zo groot is geweest, kan het namelijk zoveel toevoegen aan jouw online beeld naar de wereld.


Jouw missie, jouw stip op de horizon, daar wil ik graag meer over te weten komen.

Hoe ik te werk ga

Communicatie en goede samenwerking is key om een project tot een succesvol eind te brengen. Bij Creative Kingdoms begeleid ik opdrachtgevers van begin tot eind tijdens een traject. Hierin ga ik als volgt te werk:

hoe wij te werk gaan

Communicatie en goede samenwerking is key om een project tot een succesvol eind te brengen. Bij Creative Kingdoms begeleiden wij opdrachtgevers van begin tot eind tijdens een traject. Hierin gaan wij als volgt te werk:

Inventarisatie

Bij het laten maken van een website heb je vooraf het één en ander voor ogen. In de inventarisatiefase breng ik jouw wensen en doelen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan ga ik een een concreet beeld proberen te vormen van uw ideale website en kunnen we een vervolgtraject opstellen.

Planning & concepten

Bij goedkeuring hiervan krijg je een planning opgestuurd, zodat je exact weet waar je aan toe bent. Hierna leveren ik diverse concepten op, allen bestemd voor verschillende pagina’s. Hierbinnen is genoeg ruimte voor aanpassingen. Na goedkeuring van de concepten kan het definitieve design worden uitgewerkt.

TECHNIEK & REALISATIE

De goedgekeurde concepten worden technisch vormgegeven en uitgewerkt in een concreet design. Het webdesign wordt uitgewerkt in een CMS naar voorkeur, zoals WordPress. Wanneer het design perfect is, buigen wij ons gezamenlijk over de invulling van de pagina’s, zoals het toevoegen van foto’s en content.

LANCERING & ONDERHOUD

Wanneer de website gereed is kan deze officieel gelanceerd worden, waarmee jouw website toegankelijk wordt voor de buitenwereld. Tevens reik ik jou alle handvatten aan om zo snel mogelijk bezoekers te genereren. Mocht je moeite hebben bij het beheren van jouw website, kan je mij natuurlijk altijd vragen om advies!

PARTNERS

Succesvol wordt je niet alleen, maar samen. Hieronder kan je zien met wie ik een samenwerking ben aangegaan om de diensten nog verder te kunnen verbeteren.

hostingwijzer
vvn
Ebritec
Scroll to Top